About

About

KOLME-kollektiivissa valokuvataiteilija Jenni Haili ja säveltaiteilija Marika Hyvärinen työskentelevät teoskohtaisesti vaihtuvan kolmannen taiteilijan kanssa.

Jenni Haili, valokuvataide

Jenni Haili (s. 1980) on Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Valokuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2011 valmistunut helsinkiläinen kuvataiteilija. Haili työskentelee monien tekniikoiden parissa, kuitenkin pohjaten työnsä useasti valokuvaan. Keskeistä hänen tuotannossaan on piilottamisen ja esittämisen tematiikka. Hailin teoksia on nähty useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Haili työskentelee lisäksi valokuvauksen työmestarina ja tuntiopettajana Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa Helsingissä.

www.jennihaili.com

Marika Hyvärinen, säveltaide 

Marika Hyvärinen (s. 1980) on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemialta 2015. Hyvärinen on kiinnostunut musiikin kerrostumien pöyhimisestä ja väärinkäyttämisestä, liitoksistaan natisevan individuaalin parahduksista sekä vaikenemisen hälystä eri medioita hyödyntämällä. Hyvärinen tekee sovituksia ja sävellyksiä, työskentelee kahdessa taiteilijakollektiivissa, keikkailee muusikkona ja opettaa musiikkia freelancerina.

marika-hyvarinen.webnode.fi